11/04/2012

// glascowwwwww


Muu! Oli hieno kaupunki, se Glasgow nimittäin. 6 päivää aurinkoisessa Skotlannissa meni kuin siivillä ja tuli nähtyä niin paljon kaikkea hienoa ja upeaa että! Edinburgissakin käytiin, mutta tiettekö mitä? En tykännyt! Kamala turistirysä, jossa kadunkulmat notkui halpisalelaareja, joista sai superhalvalla polyesterisiä "kilttejä" ja rispaantuneita "säkkipillejä" ja hassunhauskoja skotlantipäähineitä. None of that in Glasgow.

Ensi kerralla (kyllä, seuraava kerta tulee vielä joskus) haluaisin mennä vähän pohjoisempaan ja ulos kaupungeista katselemaan linnoja ja maisemia, nyt tuli nähtyä pääasiassa kaupunkeja, museoita ja yliopistoa (joka on muuten ihan ku Potterin velhokoulu puiston kupeessa).

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hienolta tuo Glasgow. :) Minun pitäisi vielä päästä edes sinne Lontooseen uudelleen. Ei ollakaan suunniteltu asiaa kuin 8 vuotta miehen kanssa. :DD Jostain syystä aina joku muu paikka on lopulta kuitenkin mennyt ohi toiveissa. Kyllä vielä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kyllä hieno:) Sepä se on ongelma elämässä kun olis niin paljon paikkoja missä vierailla ja niin rajalliset resurssit! Mutta reissujen unelmoiminen on kans kivaa, tietää sitten mihin haluaa mennä kun mahdollisuudet siihen on:)

   Poista
 2. Tahtoo tuonne kans!! Edinburghiinkin kova ikävä. ;_____;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti toi Glasgow oli ihan super, vähän rähjänen, mutta just hyvä. Ja jos tykkää yhtään Charles Rennie Mackintoshista niin sitä siellä kyllä on:) Esim. Willow Tea Room oli tosi kiva paikka käydä teellä. Glasgow'ssa oli myös mututuntumalla keskimäärin muutaman punnan halvempaa kuin Edinburghissa, esim. ravintoloissa ja pubeissa. Ai niin ja matkaoppaan mukaan G on Lontoon jälkeen UK:n paras shoppailuparatiisi;)

   Mä muuten luulen että jos olisin ollut Edinburghissa pidempään niin sitten sieltä olis varmaan löytynyt kans kaikkea kivaa, nyt kun oltiin päiväseltään niin ei oikeastaan ehditty nähdä kuin niitä museoita ja vähän keskustaa. Ja jos on pidempään Edinburghissa niin sieltä pääsee kyllä tosi helposti ja edullisesti bussilla Glasgowiin, jotain 5 puntaa ja matka kesti vähän reilun tunnin. Suosittelen:)

   Poista