8/05/2012

// jättegott brunch i Skiffer


Vene alle heti aamusta ja sitten kohti Skifferiä! Siellä on kesäisin brunssia tarjolla, oltiin paikalla jo klo 11 ja viihdyttiin pöydässä 1,5 tuntia ja sen jälkeen pieni kävely Liuskaluodolla ja Uunisaaressa. Oli kiva sunnuntai.

Vähän kyllä harmitti kun veneessä oli käynyt kutsumattomia vieraita, oli pengottu kaikki laatikot ja viety tavaroita. No tästäkin opittiin se, että ei kannata jättää paattiin edes pahvimukeja ettei tule kellekkään houkutusta tulla penkomaan. Saletisti jotain kulosaarelaisia rikkaiden kakaroita, sen verran teinimeiningiltä vaikutti. Onneksi mitään ei sentään oltu rikottu. Mutta toivottavasti perkeleet saivat ainakin ikävän megaflunssan meidän kuksista, jotka olivat ottaneet mukaansa!

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen brunssi. Ah, voisikin syödä ilmakuivattua kinkkua... :P Kaikkea sitä tekee tietysti aina mieli mitä ei saa.

    Ärsyttävää tuollainen varastelu ja penkominen. Mur!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä makoisa brunssi, oli mustaamakkaraakin:D Ja pizzoja ja mansikoita ja juustoja ja ja...

      Ja tosiaan kyllä savu nousi korvista kun veneelle päästiin, onneksi tosiaan veivät vaan pientä ja halpaa, mutta vietiin nyt kaikki patjat ja tavarat sieltä pois ja jätettiin luukut auki että näkee jo ikkunoista että sisällä ei tosiaan ole mitään. Onneksi on vakuutus jos jotain ilkivaltaa tehdään, mutta on se surkeeta kun nykyään ei kunnioiteta yhtään toisten omaisuutta >:/

      Poista