1/16/2012

semmone!


Värikkäät verhot vaihdan vielä valkoisiin pellavaverhoihin niin ai että sit on ihana!

7 kommenttia:

 1. Aww, herkullisen näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä kaipasin jotain lämminhenkistä ja tää on just semmonen.

   Poista
 2. Vau, ihan huippu hieno!

  Oliko muuten tapetointi hankalaa? (Olitko joskus sitä tehnyt?) Meillä tapetoidaan viikonloppuna eikä kumpikaan ole vielä IKUNA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä en ollu koskaan tapetoinut mutta toi mies oli. Olihan se vähän konstikasta mut toisaalta mä en ollu perehtynyt ohjeisiin ennakolta kun luotin siihen et toinen osaa:D

   Mut siis tapetti on kuitutapettia, eli se liima levitettiin suoraan seinään mikä helpotti hommaa huomattavasti. Ensin mitattiin kaikki vuodat valmiiksi. Ne oli vähän hankalat kun se piti leikata aina niin että kuviot menee kohikkain ja piti mahtua pienessä kämpässä kaks vuotaa vierekkäin että asian pystyi mittaamaan.

   Sit kun kaikki vuodat oli valmiit niin vuota kerrallaan seinään ja muovilastalla sileäksi. Ei siinä kyllä mitään kuplia tullut et tosi siististi se meni heti ekalla kerralla. Mä en tiedä sitten kuinka hankala on semmonen vanhanaikanen tapetti mikä pitää liisteröidä, meillä ei olis varmaan edes mahtunut mitään tapetointipöytää kämppään kun on niin paljon tavaraa..

   Mut joo, voisin mä uudestaankin tapiseerata, ei siitä niin pahat traumat jääny..;)

   Poista
  2. Ai niin ja sitä tapettia on ihan hyvä olla varuilta vähän ylimäärästä, meiltä meni pari vuotaa hukkaan kun yksi leikattiin väärin ja toinen meni ryppyyn..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :) Toi on kyllä kotoisa verrattuna siihen vanhaa limeseinään, tuntuu jotenkin et unikin tulee paremmin:D

   Poista