1/03/2012

ei se menny niinku strömsöössä


Granaattiomena olikin astetta haasteellisempi eväs. Keittiö oli syömisen jälkeen kuin CSI:n rikospaikka, mehua roiskui ympäriinsä, valui lattiallekin ja noita valkoisia juttuja piti syljeskellä pois suusta jatkuvasti. Syömisen jälkeen löysin youtubesta ohjeet miten tämä PITÄIS syödä:D

5 kommenttia:

 1. Anonyymi1/04/2012

  Hyvä kun kerroit, että syöminen on hankalaa. :D Olen ajatellut kevyemmän tammikuun kunniaksi kokeilla taas jotain erikoisempaa hedelmää ja noita olen joskus tiiraillut. Sisus näyttää oudolta. Oliko kuitenkin hyvää?

  VastaaPoista
 2. Hehee, mä olen ostanut kans pari kertaa granaattiomenaa mutta onhan se vähän hankala syötävä. Eikä jotenkaan edes erikoisen makuinen. Kannattaa ostaa joskus passionhedelmä, se on ihanan makuista ja helpompi syödäkin! Kypsä passionhedelmä on ruttuinen pinnalta mutta sisältä pehmeää ja makeaa.

  VastaaPoista
 3. Kaiken lisäksi se on niin hidasta, että ehtii syömisen aikana tulla pahempi nälkä!

  VastaaPoista
 4. Furiahz, mä tykkään kans ostella kaikkia erikoisia hedelmiä ihan kokeilumielessä, kannattaa tosiaan vähän perehtyä tekniikkaan ennenkuin lähtee roiskimaan ympäriinsä..:D

  Little M, joo tää oli kyllä semmosta askartelua.. ja se punainen mehu, tosi punaista:D Passionhedelmää oon pari kertaa ostanutkin ja se tosiaan on hyvää, ihan ku karkkia söisi! Tykkäsin tästäkin kun oli kirpsakkaa, mutta makeanhimoon söisin jotakin makeampaa:)

  nooruska, no niinpä! Ehkä se kaikki saatu energia kuluu syömiseen että on vähän niinku plusmiinus nolla kun on evästänyt..

  VastaaPoista
 5. Ai niin ja vielä Furiahzille että tämä tosiaan oli aika kirpeä, tai kirpeänmakea mutta mä kyllä tykkäsin.

  VastaaPoista