7/10/2012

// ihana viljakkala


Oli se ihanaa taas pitkästä aikaa. Lähdin kesäkuun viimeisellä viikolla viimeisen kesätentin jälkeen Tampereelle ja sieltä kohti mökkiä. On se mökki vaan niin ihana. Uusia perunoita ja voita, grillailua. Löhöilyä. Kylämarkkinat. Saunomista joka päivä niin että sisuskalut kiehui ja mikä ihana tunne pulahtaa sen päälle puhtaaseen pehmeävetiseen (mutta kylmään!!) järveen. Tein oman henkilökohtaisen ennätyksenkin, 16 asteisessa järvessä ja vieläpä 4 pulahdusta.

Äiti oli istuttanut mökille kaunokaisia, ihania (mummulla oli niitä silloin kun eli). Heinän tuoksu ojanpientareella, saunapuiden ja tuohen tuoksu. Olla vaan.

Ihanaa kun on aikaa. Vaikka en oikeasti meinaa osata olla näin, on suorastaan huono omatunto vaikken tiedä miksi. Varmaan liian kauan oon hosunut paikasta toiseen töiden ja opiskelun kanssa etten osaa enää relata. Toisaalta nyt kun sitä aikaa on, oon huomannut olevani suorastaan lamaantunut, ei meinaa saada itsestään irti sitäkään vähää, että lähtisi edes lenkille. Ehkä tää on joku totaaliuupumus.

Mutta mökillä oli kivaa!

2 kommenttia:

  1. mökillä saa ihan parhaan irtioton arjesta. veikkaan, että olet ihan oikeassa tuosta lamaannuksesta aikamoiselta tuo työn ja opiskelun yhdistäminen on kuulostanut. onnex on kesä ja voi kunnolla levätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. teki kyllä hyvää, must say! Onnex tosiaan on kesä :)

      Poista