6/20/2012
// nam
Tein kääretortun (ihan tavallinen, no biggie), mutta tulipa hyvä ja raikas täyte, kun survoin desin mintunlehtiä ja säilykepersikoita sekaisin, levitin pohjalle ja laitoin lisäksi vielä mansikoita. Päälle kermavaahtoa ja mintunlehtiä. So pretty!
Kääretorttupojan tein tällä ohjeella:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 dl mintunlehtiä
n. puolipurkkia säilykepersikoita (tuoreet varmasti olis vielä parempia)
n. 250 g mansikoita
Koristeeksi mintunlehtiä
Vaahdota muna ja sokeri valkoiseksi kiinteäksi vaahdoksi, lisää jauhoseos vähitellen ja leivitä leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia uunin keskitasolla. Tulee aika paksu ja kuohkea pohja.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti