6/20/2012

// nam



Tein kääretortun (ihan tavallinen, no biggie), mutta tulipa hyvä ja raikas täyte, kun survoin desin mintunlehtiä ja säilykepersikoita sekaisin, levitin pohjalle ja laitoin lisäksi vielä mansikoita. Päälle kermavaahtoa ja mintunlehtiä. So pretty!

Kääretorttupojan tein tällä ohjeella:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 dl mintunlehtiä
n. puolipurkkia säilykepersikoita (tuoreet varmasti olis vielä parempia)
n. 250 g mansikoita

Koristeeksi mintunlehtiä

Vaahdota muna ja sokeri valkoiseksi kiinteäksi vaahdoksi, lisää jauhoseos vähitellen ja leivitä leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia uunin keskitasolla. Tulee aika paksu ja kuohkea pohja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti