5/14/2012

long time no see


Huhuu? Onkohan ketään enää paikalla?

Mä oon edelleen ihan sekaisin KAIKESTA, hirveä kiirekin on ollut, kaikenlaista stressinaihetta ja vaikka mitä pukkaa ovista ja ikkunoista. Jotain varmaan olen unohtanutkin, ei voi aivot pysyä perässä tällasessa kiireessä. Kandin sentään sain valmiiksi, ja sitä jopa kehuttiin. Tuntui kivalta.

Nyt ikävöin hurrrrjasti koiraa joka on Kajaanissa lomalla. Ihan kummallista kun ei yksi kerjäläinen tuijota silmät kosteina mun iltaruokaa, ei kukaan hyppää niskaan ovella ja kukaan ei kuolaa mun kassiin ja varasta sieltä vesipulloja. Ja sitten alkoi vollotuttamaan kun ajattelin että joskus täytyy lopullisesti luopua siitä.

Että vollotivolloti.

Perjantaina Pietariin risteilylle, näen vihdoin Eremitaasin!

Kuvat jostain viime kuukauden ajalta. Paljon tapahtunut, mutta ei sitä vaan jotenkin saa enää puettua sanoiksi.

6 kommenttia:

 1. Eremitaasi on huima! Olet onnekas!
  älä tee samaa mokaa kuin minä - en ottanut kuvia sisällä koska luulin että kuvauskielto koski koko museota, ei vain taideteoksia.
  Ja täällä ollaan, vaikkakin reissun hiljentäminä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :)
   Eremitaasia olen odottanut niiin pitkään, vähän jo jännittääkin, ostin liput etukäteen jo netistä ettei niin paljon menisi aikaa jonottamiseen:)

   Poista
 2. Täällä ollaan, vaikka vähän heikosti. Aika on todella kortilla. :( Nyyhkis. Itsellä Pietarin reissu häämöttää reilun parin viikon päässä. Vähän mietin josko jättäisi Eremitaasin väliin, ihan vain siksi, että matka on lyhyt ja haluaisin keskittyä ulkotiloihin. Mutta kattoo nyt! Kerro ihmeessä kokemuksia, etenkin ruokapaikat kiinnostaa suuresti.

  Edelliseen postaukseesi liittyen: tsemppiä! Varmasti pelottaa, mutta aika hienoa silti. :)

  p.s. Hieno toi kasvikuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ja kiitti, vieläkin jännittää toi opiskelujuttu, mutta ehkä se tästä:D Kiirusta näköjään on liikkeellä näin toukokuussa, ehkä kesäkuussa jo helpottaa:)

   Niin siehän voitit sen jonkun blogin arvonnan (?), aika mahtavaa! Paras olis kun pääsisi 2 päiväksi, niin toisen päivän vois viettää Eremitaasissa ja toisen kaupungilla. Eremitaasi on niin järkyttävän iso että täytyy katsoa pari juttua mitä haluaa katsoa ja jättää siihen, ajattelin vähän venäläistä avant-gardea ja sitten voisi vilkaista Leonardot. Sitten vähän käveleskelyä kaupungilla. Kertoilen sitten kokemuksia, en oo ite koskaan vielä ollut Pietarissa eli aikas jänskää:)

   Poista
 3. Kiva, että tulit takaisin! :) Kuviasi ja juttujasi onkin ollut jo ikävä. Koiruus <3

  Hauskaa risteilyä! Nauti ja lataa akkuja!

  Minä muutin ja blogissa on arvonta pystyssä, jos kiinnostaa:
  crozzed.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Reissu oli kiva ja rentouttava:) Koira on kyllä niin sulosöpöliini <3

   Poista