3/06/2012

maine menee mutta kunnia kasvaa vai miten se sanonta menee?


Meillä oli mieletön tuuri hotellien kanssa, Venetsiassa oltiin kertakaikkisen hurmaavassa kahden tähden hotellissa. Hotelli oli nimeltään Falier ja siellä oli mielettömän mukava palvelu. Huone oli aika pieni ja vaatimaton, mutta silti ihan supersiisti. Nauratti vaan hotellin oma suihkumyssypahvilaatikko, jonka kannessa luki Shower Cup, jotenkin niin söpöä:)

Mä sitten rakastan puhtaita lakanoita ja se on niin ihanaa kun joka päivä on uudet puhtaankankeat lakanat ja isot paksut pyyhkeet joiden sisään voi upottautua!

Tokan kuvan hotelli oli Veronassa kolmen tähden hotelli Marco Polo, jonka huone oli ihan mahtava. Huone oli iso ja kylppäri samoin, oli ihan vastarempattukin ja lattiassa laminaatti (kokolattiamatoista en niin piittaa, mukana pitää aina olla parit "hotellisukat" mitä käytetään hotellissa kun paljain jaloin ei ilkeä olla) ja oltiin ylimmässä kerroksessa joten kattokin oli viisto.

Firenzessä majailtiin neljän tähden hotellista. Voin kertoa teillekin tässä et meitsille kävi taas kerran vähän nolot kun mentiin sisään. Kävelin nimittäin lasisessa pyöröovessa päin (lasi)seinää ja siitä kuului ihan hirveä kopsaus. Ei sentään verta tullut nokasta muttei kovin kaukana sekään varmaan ollut. Ihmisiä todellakin nauratti ihan pirusti ja voin kertoa että kyllä hävetti. Sanoinkin miehelle että neljä tähteä taitaa olla Ainille vähän liian hieno, et jatkossa varmaan kannattaa pysytellä niissä vähän vaatimattomammissa hotelleissa missä on tavallinen ovi.

No, mun elämässä on niin paljon ollut noloja hetkiä että tästäkin selvittiin suhteellisen vähillä henkisillä vaurioilla:D

Mut silti, hotellit <3

4 kommenttia:

 1. Anonyymi3/07/2012

  Puhtaat, vastavaihdetut lakanat ovat todella arjen pieniä iloja. Nuuuuh! :)

  Voi tuota törmäystäsi! Mahtoi kolahtaa sekä otsa että mieli. Lasioveen en ole tainnut törmätä, mutta kerran kaupan liukuovet eivät menneet tarpeeksi nopeasti edestä pois, kun onnistuin lyömään olkapääni siihen kipeästi. Pois alta risut ja männynkävyt, minä kuljen tästä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!

   Törmäys oli kyllä niin nolo et olin eka et nukun mieluummin jossain sillan alla kuin näytän nenääni hotellin aulassa, mut ainakin onnistuin piristämään (hyvin monien) ihmisten päivää;)

   Poista
 2. Mun mielestä reissujen ehkä paras anti on se, kun iltaisin voi pujahtaa ihanaan sänkyyn, jossa on aina puhtaat lakanat. Vieläkin niin kaiholla muistelen oslon reisumme hotellin sänkyä, se oli ihan törkeän mukava!

  Voi ei törmäykselle..mut lohduttaudu ( haha typotin tän eka et kohduttaudu..:D ), sä et ehkä koskaan näe niitä ihmisiä, jotka todistivat tuon välikohtauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tuntuu jo niin luksukselta verrattuna kotioloihin:)

   Hih, toi on kyllä ihan totta että en enää koskaa näe niitä ihmisiä - onneksi! Hävetti kyllä niin paljon etenkin kun se virkailija tuli siihen pyörimään ja kyselemään et "oi voi signorina sattuiko teihin pahasti, murtuiko nenä?" :D Joo ei muuta ku ylpeys otti pientä damagea ei täs mtn hätää krhm... ;)

   Poista