12/22/2011

pilvistä sohvanpohjalle


Tulin sitten kipeäksi, oikein kunnon räkätautiin, kurkkukipuun ja kuumeeseen. Oon nyt pari päivää virunut täällä kotona. Olo on jo sen verran "hyvä" että pystyy avaamaan silmät, eilen oli niin paha olla että tuntui kuin päätä olis hakattu vasaralla. Voisin kertoa myös pari ällöttävää tarinaa tästä limanerityksen määrästä, mutta jätetään nyt väliin..

No, mutta yllä vielä muutama kuva viikonlopun reissusta, vaikea uskoa että siitä on vasta vajaa viikko! Onneksi ennätin ostaa maanantaina ennen sairastumista myös Anttilan joulupaniikista miehen siskon muksuille joululahjat. Varmaan vanhemmatkin tykkäävät kun muksut saavat triangelin ja tamburiinin, niillä saa jo perustettua ihan kelpo orkesterin..;)

4 kommenttia:

 1. Totta kai seuraan sua tänne!

  Mutta hei, meillä taitaa olla sama tauti! Tulin yhtäkkiä kipeeks toissailtana. Voi että tätä (keltaisen) liman määrää, kurkussa kaktus, lisäks lämpöä, silmiin sattuu ja korvat on ihan lukossa!! Kivat, et just jouluks. jeejeeeejejejejejejejeee. No mut hei, joulut sinne ja palataan :)

  VastaaPoista
 2. Chatrin, Jee! :) Ja möö että sullakin on tää tauti, kuulostaa kyllä täsmälleen samalta..

  (ihana puheenaihe mut mä en millään meinannu saada limaa irtoamaan, höyryhengittely auttoi onneksi, kattilaan kiehuvaa vettä, sekaan iso möykky hunajaa ja pari mentolkurkkupastillia ja pyyhe pään ylle ja siitä hengittelemään, sit alkoi röörit tyhjentyä;)) mut joo tosiaan, ei varmaan viittitä edes lähteä huomenna vielä tartuttamaan lapsia että kotona sitten vaan möllötetään.

  Tää tauti oli jotenkin ihan oiva lopetus tälle kadonneen joulufiiliksen metsästykselle, ens vuonna sitte paremmalla onnella:D

  VastaaPoista
 3. Hei, kyl limasta voi puhua, jos se on yhteinen harmike :D
  Tää ei tosiaan meinaa millään irrota ja sitä erittyy vieläkin ihan sikana! En tajua mistä sitä sikiää!? Kuume onneks poissa. Voi venäjä.

  VastaaPoista
 4. Chatrin, no niin voi! :D
  Mä oon nyt ollu jo viikon kipeenä, eikä loppua näy >:/ ja silti oli pakko mennä tänään töihin. Mur!

  VastaaPoista