12/24/2011

bokeh'ta ja bukeeta


Hyvää joulua vaan Ainille, kotona ollaan edelleen sen verran räkäsenä ettei kehtaa lähteä tartuttamaan muihin tätä flunssaa ja jouluvierailut siirtyi sunnuntaiksi. Myös miehen kurkku tuntuu kuulemma uhkaavasti kaktukselta joten saa nähdä päästäänkö tästä yhtään mihinkään. Ja tiistaina täytyy tietty mennä jo töihinkin että niin.

Käytiin eilen sitten kaupassa täyttämässä ruokavarastot että nälkään ei ainakaan kuolla joulunpyhinä. Kaapissa on myös iso valikoima joululahjoina saatuja punaviinejä ja suklaita. Tämä yksi joululahjaviini Alma Mora oli kyllä vähän liian tuhti meikäläiselle. Tykkään enemmän kevyemmistä versioista.

Ja sitten paras! Kauppareissulla käytiin myös Rajalassa hakemassa mun joululahja eli Olympus M.Zuiko Ed 40-150 mm objektiivi ja siihen vielä makrolisäke. Olin päättänyt jossain vaiheessa nämä hommata ja nyt oli Rajalassa 349 eurosta pudotettu hinta 199 euroon eli ihan mainio ale vaikka kallishan tuo oli siltikin. Ja lisäke maksoi 59 euroa.

Mut nyt mä vetäydyn sohvannurkkaan Yayoi Kusaman omaelämänkerran ja suklaiden kanssa,  sekoittelen välillä hartaasti haudutettua riisipuuroa enkä aio vaihtaa pyjamasta pois koko päivänä. Hyvää Joulua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi12/27/2011

  No huh, onneksi jatkoit uudessa blogissa! :) Ehdin säikähtää tekstin alusta, että blogin pitäminen päättyi kokonaan.

  Siellä on sitten ollut vähän samanlaista sairastelua jouluna kuin täällä. Mieheni tuli kipeäksi jo edellisen viikon sunnuntaina. Meillä molemmilla tauti meni täsmälleen samaa kaavaa ja kesti pitkään. Onneksi ruokia saatiin haettua, jotta ei nälässä oltu. Pari päivää tosin meni niin, etten maistanut yhtään mitään, joten oli ihan sama mitä suuhunsa pisti, tai sama olla syömättä.

  VastaaPoista
 2. Furiahz, hih, niin ei sentään bloggailu kyllästytä, vanha ja sekava sen sijaan kyllä:)

  No höh että teilläkin oltiin kipeinä:( Mä oon vieläkin kipeä vaikka töihin jo olikin pakko mennä.. no jos positiivisia asioita katsoo niin ei ainakaan tullut perinteisiä joulukiloja kerättyä kun ei ruoka oikein maittanut:D Mutta sais mennä kyllä jo ohi!

  VastaaPoista