5/07/2013

// delightful perks


Meikäläisen kahvin ja leivosten kulutus on noussut aivan uusiin sfääreihin tämän kuvausprojektin myötä. Ei riitä että joskus tarjotaan leivoksia myös maistettavaksi, mutta viimeistään kun näkee ne kaikki ihanuudet vitriineissä kauniisti esillä, niin pakkohan niitä on kotiinkin ostaa.. Nimimerkillä eilisen omenahyveähkyn jälkeen oli pakko ostaa uunituoreita sämpylöitä iltapalaksi. En voi kylliksi hehkuttaa tätä Fazerin vanhalla reseptillä tehtyä klassikkoa, kirpeän makeata, vaniljakastikkeessa uivaa omenahyvettä. J u m a l a i s t a, i say! J u m a l a i s t a!

2 kommenttia:

  1. Ahyyyy! Nyyh, miten hyvän näköisiä leivoksia! Mulla on suklaan syönti lähtenyt käsistä tällä mammalomalla. :p Ei liene monille mitään ihmeellistä. :D On vain lähes joka päivä saatava edes pala tai kaksi. Ymmärrän kyllä, miten tuoreet äidit kotona herkutellessaan voivat helposti lihoa, mutta toisaalta tässä tulee niin paljon liikuttu ja nosteltua pientä, että tuo pieni herkkuhetki kai sallittaneen - jos hampaat kestää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :) Oli kyllä aivan tajuttoman hyvä leivos. Täytyy sanoa että en edes jaksanut kokonaan.. Mutta oli se vaan niin kertakaikkisen iso ja täyttävä ja ah niin maistuva! Välillä suklaa vie, ei mahda mitään :D Mutta onneksi tosiaan elämäkin on aika aktiivista varmaan pikkuisen kanssa niin ei niin suurta stressiä kannattane ottaa :)

      Poista