3/27/2013

// salapoliisi lähtee kohta lomalle


Tää kirjaprojekti on ollut jo tähän mennessä kovin opettavainen monellakin tapaa. On tullut näkökulmia kirjojen markkinointiin, myyntikanaviin, siihen mitä yleisö haluaa ja moneen muuhunkin juttuun. Välillä urakka on tuntunut ylitsepääsemättömältä, mutta sitten taas sitä vaan jatkaa ja kokeilee uudelleen ja ennenkuin sitä huomaakaan, kirjan ennakkomyyntimateriaali on valmis. Ja tuli siitä aika hienokin if I may say so myself.

Vaikka on ihanaa ottaa kuviakin, olen huomannut, että kyllä se rakkaus kirjoittamiseen on kuitenkin isompaa. Mikään ei ole niin kivaa kuin soitella ja sähköpostitella ihmisten kanssa, jäljittää jonkun asian vaiheita ja saada kummeksuvia katseita työntekijöiltä, kun menee paikan päälle kameran kanssa kysymyään, saisiko tämänkin oven taakse kurkistaa, kun mua nyt sattuu niin hirveesti kiinnostamaan tuo yksi pylväskoriste siellä. Tää on ihan mainionta ja viihdyttävää salapoliisintyötä, vaikka tässä projektissa se onkin vielä aika pintapuolista ja pienimuotoista. Mut silti. Ja täytyy sanoa, että en millään kurssilla, praktikumilla tai luennolla ole oppinut yhtä paljon asioista kuin nyt tässä projektissa, mikä sekin on aikas hauskaa.

Ennen pääsiäistä täytyy palauttaa vielä yksi essee ja hoitaa parit sähköpostittelut ja sitten se olis niinku mökille. Yllä oleva kuva on vuosi sitten keväällä Holgalla nappaistu mökillä. Ai että miten odotan tätä, aion ottaa mökille mukaan hirveästi syötävää ja ulkoiluvaatteet. That's it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti