1/01/2013

// ...


Jännittävä ja uudenlainen vuosi on taas takana, tästä on kiva jatkaa kohti uusia seikkailuja.

Joululoma oli pitkä ja antoisa, olin viikon Tampereella ja ehdin lukea monta hyvää kirjaa (Keplerin Tulitodistajan, Remeksen Ikiyön, Olssonin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja, Jasmin Darznikin Iranilaisen tyttären ja pöydällä odottavat vielä joululahjakirjat uusin Remes ja Lundbergin Jää). Ihanaa kun oli aikaa lukea niinkuin ei koskaan ennen!

Kävin myös katsomassa hienon saksalaisen ekspressionismin näyttelyn Sara Hildenissä, Suomi-valokuvia TR1:ssa ja muumioita Vapriikissa. Elokuvaosastolla näin vähän viime tingassa Shadow Dancerin ja tottakai myös uuden Hobitin. Saunoin lukemattomia kertoja ja kävin monessa porekylvyssä vanhempieni "home spassa". Tein pienen shoppausretken siskojen ja äidin kanssa Ideaparkiin ja ostin sieltä jumppakärpästä vauhdittamaan coolit reikätrikoot, vaikka äidin mielestä ne olikin ihan käsittämättömät. :D

Kameraosastolla hankin mieheltä saatuun Canon AE1:n runkoon objektiivin ja olen sillä näppäillyt filmikuvia nyt joulun alla. Vanha uskollinen digi-Olympus on saanut levätä kotona kaapissa. Tänään toinen sisko lähtee takas armeijaan ja toinen sisko tulee tänne meidän luokse kyläilemään ja vuoden aluksi on luvassa jännä proggis, joka toivottavasti toteutuu. Odotusta on siis ilmassa, ihanaa!

Ihanaa ja onnentäyteistä uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti